Wilt u er graag met het gezin op uit, of geeft uw kind een kinderfeestje? Dan kunt u voor beide opties goed terecht bij de Koeteltuin. Zo kunnen de kleintjes er lekker spelen, en genieten van de grote natuurtuin en speeltoestellen. De ouderen kunnen bij het café gezellig een kopje koffie drinken en lekker bijkletsen met elkaar. Zo is er iets voor iedereen wel wat te doen, en zullen de kinderen geen moment zich vervelen. Bij een kinderfeestje zal er limonade en een snack verzorgd worden voor de kinderen.

  Het team weet er altijd een gezellige boel van te maken, en wij zullen dan ook spelletjes en sporten organiseren. Daar kan jong en oud aan meedoen. Ons team bestaat uit jong en oud, en iedereen zet zich zo veel mogelijk in om er een gezellige boel van te maken. Zo hebben wij al jaren ervaring in dit vak, en weten wij precies hoe we het aan moeten pakken.

Vragen en contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen, of wilt u graag met ons in contact komen? Dat kan natuurlijk. Dit is gemakkelijk te doen via de contactpagina van de website. Hier hoeft u alleen uw naam, email en het bericht in te vullen. Ons team zal u goed te hulp staan, en al uw vragen zullen beantwoord worden. Wanneer u een zakelijk gesprek aan wilt vragen, is dit natuurlijk ook mogelijk. Dan zal er met u een datum af worden gesproken. Wij hopen dat u contact met ons opneemt, en wij horen graag van u!.

banner

Door Redactie

Gerelateerd bericht