Speculaas

SPECULAAS:

Ook dit jaar verkopen we de 500 gr zware, 50 cm lange versgebakken speculaaspoppen. Ze worden eind november/begin december voor Sinterklaas aan huis geleverd in een leuke geschenkdoos.

In Middenmeer verkopen wij huis-aan-huis. Als u niet thuis bent, dan gooien wij een bestelformulier door de brievenbus.

Bestellen kan ook door:
– het bestelformulier hier te downloaden, in te vullen en met gepaste betaling in de brievenbus te deponeren bij Sabine van Biljouw op de Wilgenlaan nummer 11 te Middenmeer;

– uw bestelling te mailen naar koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. Vermeld het aantal poppen, uw adres en uw achternaam zoals die op uw bankrekening staat (om de betaling en uw bestelling te kunnen koppelen). Maak het benodigde bedrag over naar Stichting Koeteltuin  NL25 RABO 0312 6028 63.  Uw bestelling wordt eind november thuisbezorgd.

Woont u in het buitengebied en wilt u speculaas bestellen, bestel dan via de mail, wij maken een afhaal afspraak met u en als er meer bestellingen bij u in de buurt zijn, of u plaatst een bestelling vanaf 25 euro dan bezorgen wij uw bestelling alsnog thuis.

BEDRIJVEN/INSTELLINGEN/VERENIGINGEN: 
Bestellen kan heel eenvoudig door dit bestelformulier te downloaden en te mailen naar koeteltuinmiddenmeer@gmail.com. U kunt ook contact opnemen met J. Zwartveld op 06 14664968 om uw bestelling door te geven. Bij bestellingen vanaf 100 poppen krijgt u een korting van 5% op het totaalbedrag. U ontvangt de factuur op het gewenste emailadres.

speculaas koeteltuin