Feestelijke opening The Movement 6 juli 2019

Feestelijke opening The Movement 6 juli 2019

Wie heeft er zin in een feestje?!

Op zaterdag 6 juli, vanaf 13:00 uur, word het nieuwste project van Stichting Koeteltuin feestelijk geopend! Een nieuwe plek door en voor Middenmeer en iedereen is welkom. Schrijf je in voor onze (gratis) schaakworkshop via koeteltuinmiddenmeer@gmail.com of doe gezellig mee met de (gratis) Yoga lessen. Vergeet je handdoek niet en sluit gezellig aan. En als je liever nog even de kat uit de boom kijkt, dan is er ook genoeg te zien, zoals de Cubaanse dans demonstratie!

Hou goed je brievenbus in de gaten, want met de flyer kun je ook nog een gratis consumptie scoren! Deze worden huis aan huis verspreid in Middenmeer. Woon je buiten (het centrum van) Middenmeer? Mail of bericht ons dan, dan zorgen wij dat er ook voor jou een consumptie is. Op de drie scholen in Middenmeer worden flyers uitgedeeld aan de kinderen die in het buitengebied wonen.

Wij hebben er zin in! Tot dan!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: www.medinamolina.com/chesstables – Yoga met Mariska Meerhoeve Middenmeer Team Sportservice Schagen Rueda de la Cultura BIG sound

Flyer A3 Opening-page-001